Αποστολή

Πληροφορίες Αποστολών

Γ. Τρόπος – Χρόνος – Κόστος Αποστολής

Με την υποβολή της παραγγελίας σας, τα προϊόντα σας αποστέλλονται με δική σας ευθύνη και δαπάνη μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών (courier) και το αργότερο εντός 10 ημερών για παραγγελίες εντός Ελλάδος, και 20 ημερών για οποιοδήποτε άλλο προορισμό του εξωτερικού, από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελία σας, στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά την υποβολή της παραγγελίας σας. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και λοιπών αργιών. 

Το κόστος αποστολής ποικίλει ανάλογα με τη χώρα – τόπο προορισμού και το είδος προς αποστολή. Είδη με μεγαλύτερο όγκο, όπως τσάντες, έχουν διαφορετικά έξοδα αποστολής. Συγκεκριμένα για την Ελλάδα:ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ &  ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ 
ΤΣΑΝΤΕΣ

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

(ΠΑΡΑΔΟΣΗ 2-4 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ)

ΔΩΡΕΑΝ
ΔΩΡΕΑΝ

ΛΟΙΠΟΙ ΧΕΡΣΑΙΟΙ , ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ KAI

ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

(ΠΑΡΑΔΟΣΗ 3-7 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ)

3,00 €
5,00 €
AΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
4,00 €
4,00 €

 

Για τις αποστολές εκτός Ελλάδος και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης ισχύουν ως εξής:


ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ &  ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ
ΤΣΑΝΤΕΣ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (ΕΚΤΟΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ) ΠΑΡΑΔΟΣΗ 5-7 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
15,00 €
25,00  €
ΚΥΠΡΟΣ (ΠΑΡΑΔΟΣΗ 5-7 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ)
15,00 €
20,00 €
ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας προορίζετε για δώρο μπορείτε να ορίσετε διαφορετική διεύθυνση παράδοσης. Οι όροι παράδοσης είναι οι ίδιοι με τους όρους αποστολής της εταιρείας.

Στις δυσπρόσιτες περιοχές η παραλαβή των προιόντων θα γίνεται από τα γραφεία της εταιρείας courier των αντίστοιχων κεντρικών πόλεων.

Οι παραγγελίες εκτός Ευρωπαίκής Ένωσης υπόκεινται σε δασμούς και φόρους. Για το κόστος αυτό είναι υπεύθυνος ο πελάτης και όχι η εταιρεία, για αυτό το λόγο παρακαλούμε πολύ ενημερωθείτε για τα ανωτέρω κόστη από τα τοπικά γραφεία κάθε χώρας πριν προχωρήσετε σε κάποια παραγγελία από την ιστοσελίδα.


Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.


Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών

  • VisaMasterCardMaestroAmerican ExpressDiners
  • MasterPass